Om mig

Man skal komme til mig hvis man gerne vil lære at nulstille sig selv og transformere sig selv og sit liv. 

Jeg hjælper mine klienter med at skabe ro i deres relationer og få mere glæde og livskvalitet, samt mange andre ting også. 

Det gør jeg ved at opløse den destruktive del af den nedarvede slægtsenergi som har skabt en forvrænget udgave af dem. 

Vi er et produkt af vores historier, og præcis det, er det du går ud i livet med, den energi der bor i dig, er den energi du udsender og tiltrækker med. 

Jeg hjælper med at forløse de forældede historier og gammel bagage, der ligger i deres krop og system. Så de kan blive frie, blive 100 % dem selv og åbne op for alt det gode i livet. 
De vil langt bedre kunne mærke sig selv og deres krop, mærke lyst, følelser, behov, mening, kærlighed, grænser, glæde, passion og meget andet. 

Jeg er uddannet NLP- terapeut, slægtshealer, spirituelt medie og skyggevejleder. Jeg arbejder med psykogenetik, slægtshealing og spirituel familieopstilling. I de sidste år har jeg specialiseret sig i og arbejdet koncentreret med det følelsesmæssige DNA og opløsning af egohistorier. 

Energien bag trumfer alt

Energien bag trumfer alt

Kristinna er uovertruffen og magisk.
Hun kan noget, andre ikke evner eller mestrer. Jeg har prøvet meget - men ikke noget i denne kaliber. 
Hvis du vil rykke, kan jeg virkelig anbefale Kristinna.
- Gitte Jørgensen, forfatter og journalist
Kristinna har nogle helt vilde evner som jeg ikke har mødt hos nogen før, og jeg vil ønske at jeg havde mødt hende for flere år siden. Kristinna kan noget helt særligt med forløsning af gamle følelser, og skabe plads og flow i min krop, det er fuldstændig vildt.. Det der sker i mig efter en session er så fantastisk, og jeg føler allerede jeg mærker mig selv på helt nye og spændende måder, trods jeg har arbejdet i mange år med mig selv. Jeg har allerede anbefalet Kristina til mine veninder, og jeg giver Kristina de varmeste og højeste anbefalinger man kan give til nogen. 
- Shekhinah Taramanya
Da jeg kontaktede Kristinna for første gang, var det fordi jeg havde en udefinerbar følelse af at “være ude af mig selv”. Som om, der ikke var plads til mig, indeni mig. Til min forbløffelse forstod Kristinna præcis, hvad jeg talte om. Allerede ved mit første besøg, fjernede Kristinna en stor del af den tunge fornemmelse i min krop og mit sind. Og gjorde plads til MIG. 
Kristinnas evner, indsigt og kærlige tilgang er inspirerende. Hun kan se og mærke ting hos mig, som jeg ikke selv har tillagt nogen vægt eller værdi og på den måde hjælper hun mig tilbage til mig selv. Et sted jeg ikke havde været længe. Jeg aner ikke HVORDAN hun gør. Jeg er bare taknemmelig. Jeg skal ikke forklare Kristinna, hvordan jeg har det - for det ved hun allerede, før jeg selv gør! 
- Nene Storgaard

Kontakt information

Adresse: Strandlodsvej 65 C stuen th.
2300 København S
Mail: kontakt@kristinnathanhesset.dk
Telefon: 40 26 52 89

Få mere viden her

Diverse

Handelsbetingelser
Cvr nummer: 28240988

Kristinna Thanh Esset | Copyright ©2021 | All Rights Reserved